• Anneke Loode Open or Close

  Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Bowen Therapeut, Emmett Therapeut, Bowen Docent, Emmett Instructor.

  Anneke studeerde Fysiotherapie in Groningen en haalde het diploma in 1991. In 1999 rondde ze de opleiding af aan de Opleiding Orthopaedische Manuele Therapie te Delft. In 2001 kwalificeerde ze als Bowen Therapeut en in 2008 als Emmett Therapeut.

  Anneke heeft haar klinische ervaring opgedaan in particuliere praktijken. Ze begon “De Bowen School voor Fysiotherapeuten” in 2003. Na twee jaar organiseren en verbeteren van de cursus, verbeteren van de syllabus en het verkrijgen van de nodige ervaring in het lesgeven (2 jaar ‘teacher training’ met wijlen Jocelin Tennent) werd de cursus erkend door het The Bowen Therapist European Register (BTER), nu BTPA een onafhankelijke Europese organisatie van Bowen Therapeuten.

  Ze werd EmmTech docent in 2011 en is Emmett Instructor sinds 2013.

  Ze heeft in Engeland gewoond en gewerkt tussen van 1996 en 2013 en is toen verhuisd naar Lanzarote om in juni 2015 weer terug te keren naar Engeland

  Haar motto in het leven en voor de school:

  The meaning of life is to find your gift.
  The purpose of life is to give it away.

  Pablo Picasso

 • Pauline Montizaan Open or Close

   

  Bowen Therapeut, Dierenarts

  Pauline heeft diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht en haar diploma behaald in 1988. Enkele jaren heeft ze gewerkt als waarnemend dierenarts in verschillende dierenartspraktijken en vervolgens was ze werkzaam als keuringdierensarts bij de RVV met als taken dierenwelzijn en volksgezondheid. Vervolgens heeft Pauline12 jaar lesgegeven bij een natuurgeneeskundige HBO-opleiding voor dieren in Breda. Haar interesse voor het welzijn van mens en dier was al van jongs af aan aanwezig, maar tijdens haar periode bij deze natuurgeneeskundige opleiding raakte ze overtuigd van de holistische benadering van problemen bij mens en dier.

  In 2011 werd Pauline gevraagd om les te gaan geven in het diermedisch vak bij een nieuw te starten Canine Bowen Techniek opleiding in Nederland. Omdat de Bowentechniek helemaal aansloot bij haar visie, heeft ze zelf ook de opleiding tot Bowen therapeut gevolgd aan de Bowen school en daarna de opleiding tot Canine Bowen Therapeut bij de EGCBT. Ze heeft haar diploma’s voor Bowentherapie voor mens en hond gehaald in resp. 2013 en 2014.

  Op dit moment is Pauline werkzaam als Bowen Therapeut voor zowel mens als hond en daarnaast ook betrokken bij beide opleidingen. Zo kan zij haar enthousiasme over de Bowentechniek en voor het lesgeven goed combineren.

  Haar motto is: Streef naar balans in het leven, het brengt je welzijn en gezondheid!

 • Conny Weerepas Open or Close

   

  Bowen Therapeut, Bioresonantie therapeut, Complementair Natuurgeneeskundige Veterinair en Humaan Therapeut, Essentiële olie en Bloesemremedie therapeut.

  Conny studeerde als Klinisch Chemisch Analist(HLO-A) af in 1983 in Venlo . Aantal jaren in de zorgsector gewerkt, waarna werkzaam geweest in het bedrijfsleven als manager. Uiteindelijk haar passie voor dieren gevolgd en diverse diploma’s behaald op dit vlak met als laatste Natuurgeneeskundig veterinair therapeut in 2011. Het spiegel effect tussen mens en dier kreeg haar aandacht, bleef haar trekken en verbazen en bracht haar terug op het pad van helpen en ondersteunen van mensen.

  In 2011 haar diploma’s essentiële oliën en bloesemtherapie voor dieren uitgebreid naar mensen. In 2012 Bioresonantie therapie erbij voor mens en dier. In 2013 kwalificeerde ze zich als Humaan Bowen Therapeut en ze is nog volop in ontwikkeling.

  Haar ervaring heeft ze op gedaan in diverse scholen en praktijken, waarna in 2007 haar eigen bedrijf gestart is. In 1ste instantie begonnen met een hondenschool en gedragstherapie voor honden, waarna uitgebreid met een complementair natuurgeneeskundige veterinaire praktijk. In 2011 na twee jaar voorbereiden begonnen met het organiseren van de opleidingen tot zowel Humaan als ook Canine Bowen therapeut. In dit verband contact gekregen met Anneke Loode, welke als lerares in de Humaan Bowen opleiding participeert. Sinds 2013 is Conny ook zelf begonnen met het behandelen van mensen met de Bowen Techniek.

  Conny heeft haar hele leven in Nederland gewerkt en gewoond.

  Haar motto in het leven en voor haar praktijk/school:

  Welzijn en Balans voor al wat leeft is waar wij voor gaan!

   

De Bowen techniek is heel bijzonder en de effecten zijn verrassend positief.

development pixiedot media