Welkom bij de video’s van De Bowen School. Deze video’s bevatten een demonstratie van de procedures zoals die tijdens de lessen zijn aangeleerd. Ze zijn bedoeld voor studenten als hulpmiddel bij het leerproces. Deze video’s kunnen uiteraard niet de lessen vervangen. Je zult per procedure zien hoe de lokalisatie van de move gedaan wordt, hoe er skinslack opgenomen wordt en hoe de move gemaakt wordt. Een aantal moves wordt slechts aan één kant gedemonstreerd, maar worden in de praktijk uiteraard aan beide kanten gedaan. De twee minuten pauzes worden niet aangegeven.

1. Video 1: p1,2,3, extra’s
  2. Video 2: sacrum, pelvic, TMJ
  3. Video 3: schouder + schouder extra’s, borst, knie, ‘spider’
  4. Video 4: hamstrings, nier, elleboog/pols
  5. Video 5: coccyx, astma + astma extra galblaas, enkel

Bent u niet in opleiding (geweest) bij de Bowen School maar heeft u uw Bowen Opleiding elders genoten of bent u nog in opleiding en bent u geïnteresseerd in deze video’s dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U zult dan gevraagd worden om een kopie van uw diploma of inschrijving als Bowen student, waarna u het password toegestuurd krijgt.

Ik ben bewuster geworden, het zorgt ervoor dat ik meer bij mezelf blijf. Lees meer

development pixiedot media